Αναφορές Αγώνων 04 - 05/11/2023

Αναφορές Αγώνων 04 - 05/11/2023

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Ερμής Κορυδαλλού 3-5

Στον αγώνα της Κυριακής αν και είχαμε λίγες παρουσίες στον αγώνα, τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, παίξανε φοβερά και πάνω απ’ όλα το ευχαριστήθηκαν. Μπράβο σε όλα τα παιδιά !!! Πάμε να γίνουμε καλύτεροι προπόνηση με την προπόνηση και συνεχίζουμε δυναμικά !!!

Κ09 (Μπλε – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγή 4 – 2

Το Κ9 Μπλε αντιμετώπισε στο γήπεδο Renti Arena την Χαραυγή. Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με ένα πολύ όμορφο και υγιές κλίμα για αγώνα, τα παιδιά διασκέδασαν και έφυγαν χαρούμενα. Η Χαραυγή προηγήθηκε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και σκοράραμε 4 φορές ύστερα από πολύ ωραίες συνεργασίες και ενέργειες, ενώ δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ.

Κ09 (Άσπροι – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Thunders  2-7

Το Κ9 Άσπροι αντιμετώπισε τους Thunders στο γήπεδο. Σε ένα όμορφο παιχνίδι, τα παιδιά διασκέδασαν, δημιούργησαν φάσεις και πετύχαμε 2 γκολ. Παρά το γεγονός πως ηττηθήκαμε, τα παιδιά έφυγαν με χαμόγελα και απόλαυσαν το παιχνίδι, ενώ προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης 2-3

Το Σάββατο είχαμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο γήπεδο Alma Club. Τα παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν κάθε λεπτό του αγώνα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες, εκ των οποίων και 2 γκολ. Δυστυχώς όμως, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, παρά την θέληση και την εκπληκτική εικόνα των παιδιών. Τελικό σκορ: 2-3. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Παλαιό Φάληρο 1-7

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε το Παλαιό Φάληρο στις Τζιτζιφιές. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, καθώς δεχτήκαμε 2 γρήγορα γκολ στο 1ο ημίχρονο, πράγμα που δεν μας ευνόησε για τη συνέχεια. Σε ό,τι αφορά το πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις, σκοράροντας ένα γκολ με τον Αγραφιώτη Άντζελο ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σουρή Βαγγέλη. Σκορ ημιχρόνου 1-3. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας δέχθηκε ξανά γρήγορα γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Το σκορ διερευνήθηκε, παρά τη προσπάθεια όλων, δημιουργώντας ωστόσο και στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες για γκολ. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και κρατάμε από τα παιδιά, είναι πως προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το σκορ να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πράγματα από τις προπονήσεις. 

Κ15 ( Φιλικό)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΟΣΦΠ Ταύρου – ΓΣ Καλλιθέα  6-0

Στο γήπεδο των Τζιτζιφιών, η ομάδα της Καλλιθέας ηττήθηκε δίκαια από την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού ήταν σαφώς ένα δυνατό γκρουπ και ταυτόχρονα είχε και 2-3 παιδιά “πιο δυνατά” στη σύνθεση της με αποτέλεσμα, σωματοδομικά η ομάδα της Καλλιθέας να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσωπικές μονομαχίες. Παρ’ όλα αυτά είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές και απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Μπράβο και στα 19 παιδιά που αγωνίστηκαν.

Κ17 (Α γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΠΑΣ Αθηνών 1966 7-0

Στο γήπεδο των Τζιτζιφιών, η ομάδα της Καλλιθέας καθάρισε το ματς από το 1ο ημίχρονο αφού πήρε σκορ ασφαλείας, κάνοντας διαχείριση του αγώνα και πραγματοποιώντας όλες τις αλλαγές! Αγωνιστικά έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, παρουσιάζοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε σοβαρότητα και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και ένα-δυο γκολ ήταν αποτέλεσμα των αυτοματισμών που δούλεψαν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν και ευχαρίστησαν το κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Κ17 (Β γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Νέα Ιωνία – ΓΣ Καλλιθέα 3-0

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Κυριακή μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, την Νέα Ιωνία. Οι παίκτες μας προσπάθησαν να πιέσουν και να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρουμε να φτάσουμε στο γκολ. Χαρακτηριστική ευκαιρία αποτελεί ένα πλασέ από τον Αχμεντ στο 1ο ημίχρονο, το οποίο σταμάτησε ο αντίπαλος αμυντικός πάνω στη γραμμή. Δυστυχώς, από μικρά λαθάκια της άμυνας μας δεχτήκαμε 3 γκολ, τα οποία θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στην προπόνηση. Τελικό σκορ: 3-0. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *