Αναφορές Αγώνων 11 - 12/11/2023

Αναφορές Αγώνων 11 - 12/11/2023

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγή 3-1

Στον αγώνα της Κυριακής η ομάδα μας αντιμετώπισε την Χαραυγή. Τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ ωραία, σε ένα πολύ καλό αγώνα που είχε αρκετά γκολ και ανατροπή. Υπήρχαν βεβαία κάποια λαθάκια και κάποιες λάθος συνενώσεις, αλλά είναι πράγματα που θα δουλέψουμε καθημερινά και θα διορθώσουμε στις προπονήσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την φοβερή νίκη τους !!! Συνεχίζουμε δυνατά !!!

Κ09 (Μπλε – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγή 5 – 1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας που αντιμετώπισε τη Χαραυγή τη Κυριακή στο Renti Arena. Η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις πετυχαίνοντας 5 τέρματα, ύστερα από όμορφες συνεργασίες αλλά και ατομικές ενέργειες ένας εναντίον ενός, ενώ δέχτηκε ένα τέρμα στο τέλος του αγώνα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά πράγματα προς βελτίωση, τα οποία θα έρθουν μέσα από τις προπονήσεις σε διάστημα χρόνου. Τέλος, αν και μεγάλος ο αριθμός των παιδιών στον αγώνα, ο χρόνος μοιράστηκε και όλοι παίξανε αρκετά. Αυτό που κρατάμε είναι τα Χαμόγελα των παιδιών και το ωραίο κλίμα του αγώνα.

Κ09 (Άσπροι – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγή  0-8

Στον αγώνα της Κυριακής τα παιδιά της Κ9 έκαναν μια φοβερή προσπάθεια αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ μας. Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει ότι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και διασκέδασαν. Με λίγο περισσότερη συγκέντρωση και προσπάθεια θα καταφέρουμε τους επιθυμητούς μας στόχους. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια !!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 0-6

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Η εικόνα μας δεν ήταν ικανοποιητική, παρά το γεγονός ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμα και με το σκορ να είναι εναντίον μας. Δημιουργήσαμε φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 0-6

Το πρωί της Κυριακής είχαμε ένα όμορφο παιχνίδι με αντίπαλη την ομάδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Και οι 2 ομάδες προσπάθησαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Λαύρα Αργυρούπολης – ΓΣ Καλλιθέα 4-0

Η ομάδα μας αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας την πολύ καλή ομάδα της Λαύρας Αργυρούπολης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και από ατομικά λάθη η Λαύρα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, χωρίς να απειλήσουμε εμείς με κάποια ιδιαίτερη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, παίξαμε ορθολογικά και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις για γκολ, χωρίς ωστόσο να πετύχουμε κάποιο τέρμα, αντίθετα με την Λαύρα που σκόραρε επιπλέον 2 φορές. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια τους από την αρχή μέχρι το τέλος και ακόμα παραπάνω που δεν παράτησαν λεπτό το παιχνίδι, ακόμα και με το σκορ εναντίον μας στο 4-0.

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Θύελλα Αγίου Δημητρίου την Κυριακή. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Πάρα το γεγονός ότι προσπαθήσαμε όλοι αρκετά να δημιουργήσουμε πράγματα, η υπεροχή της Θύελλας δεν μας άφησε να καταφέρουμε πολλά. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως το σκορ διευρύνθηκε εναντίον μας, τα παιδιά προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ιορδάνης Βουβαλούδης

ΓΣ Καλλιθέα – Τερψιθέα

Ήταν ένας αρκετά καλός αγώνας, διότι τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ καλή προσπάθεια ομαδικά και ατομικά. Παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα αλλά υπάρχει εμφανής βελτίωση των παιδιών με τον καιρό σε βασικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας αρκετά ευχάριστος αγώνας ποδοσφαιρικά για όλους.

Κ15 ( Θουκυδίδειο)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Ηλιούπολη – ΓΣ Καλλιθέα  2-5

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης η ομάδα της Καλλιθέας ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης. Η Ηλιούπολη ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όμως η ομάδα μας έφτασε στην ανατροπή πριν τη λήξη του πρώτου μέρους παρότι χρειάστηκαν παρά πολλές τελικές ευκαιρίες για να το καταφέρει! Για άλλο ένα παιχνίδι τα παιδιά της Κ15 έπαιξαν γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησαν το κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Κ17 (Α γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Αργυρούπολης – ΓΣ Καλλιθέα 3-1

Στο γήπεδο της Αργυρούπολης, είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι που μόνο διαφήμιση του ποδοσφαίρου δε θα λέγαμε ότι ήταν. Η μπάλα ήταν συνεχώς στον αέρα και ήταν παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη και στις μονομαχίες παρά στο ορθολογικό ποδόσφαιρο! Δίκαιη νίκη για την ομάδα της Αργυρούπολης, που από το πρώτο λεπτό έδειξε να το θέλει περισσότερο, αν και η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, όμως αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κ17 (Β γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Αίμος Πετρούπολης 1-1

Το πρωί του Σαββάτου είχαμε έναν εκπληκτικό αγώνα με αντίπαλο τον Αίμο Πετρούπολης (ΟΦΗ). Οφείλουμε να πούμε ότι ήταν μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, ίσως η καλύτερη στον όμιλο μας. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ με την ομάδα του Αίμου Πετρούπολης, να έχει ξεκάθαρη υπεροχή στο παιχνίδι. Σκόρερ: Γεωργαντάς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι ανέβασαν ρυθμό, πιέζοντας όλο και περισσότερο την άμυνα μας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο καταφέραμε και κρατήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος αφήνοντας ισόπαλη την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *