Αναφορές Αγώνων 11 - 12/05/2024

Αναφορές Αγώνων 11 - 12/05/2024

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης 10-1

Το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε τη Διάνα Ηλιούπολης στο γήπεδο του Alma Club. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και σκοράροντας πολλά γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης 0-4

Το Σάββατο το πρωί η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Γ.Σ.Α. σε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες όμως με την πιο αποτελεσματική ομάδα να κερδίζει. Τα παιδιά έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια και παρότι που είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού να πετύχουμε κάποιο γκολ δεν τα καταφέραμε εντέλει.. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Κ13 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου  0-5

Η ομάδα μας αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Αλίμου το Σάββατο, με πολύ μικρή παρουσία παιδιών. Παρά τη προσπάθεια των παιδιών και τη θέληση τους, η παρουσία δεν ήταν η καλύτερη, πράγμα που σαφώς οφείλεται στο διάστημα του Πάσχα που μεσολάβησε καθώς και την αποχή των παιδιών από προπονήσεις και αγώνες για ένα διάστημα. Παρόλα αυτά, ήταν μια καλή προσπάθεια από όλους, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα –  Ηρακλής 1-4

Παρά τον μικρό αριθμό συμμετοχής, όσα παιδιά ήρθαν στον αγώνα έκαναν μια καλή προσπάθεια για την νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε από κάποια λάθη που κάναμε και δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να πετύχει γκολ. Καταφέραμε να μειώσουμε με ένα πολύ ωραίο γκολ που προήλθε από μια πολύ καλή συνεργασία όμως δεν ήταν αρκετό. Μπράβο σε όλους του συμμετέχοντες για την προσπάθεια!!!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Τερψιθέα 3-0

Λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχής από την αντίπαλη ομάδα, παίξαμε ένα παιχνίδι με μικρότερο αριθμό παιχτών 7Χ7. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν και κατάφεραν να νικήσουν!

Κ17 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 27ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Ηλιούπολης  0-4

Στο γήπεδο Τζιτζιφιών η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της Ηλιούπολης, αφού πλήρωσε τα 4 αμυντικά λάθη που έκανε, με αποτέλεσμα να χάσει ένα παιχνίδι που σαν γενική εικόνα έδειχνε να είναι καλύτερη σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους, καθώς αγωνίστηκαν και 5 παιδιά μικρότερης ηλικίας που έδειξαν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αγώνα καλύτερα και από τους μεγαλύτερους!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *