Πρωταθλήτρια η Σάγκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής

Πρωταθλήτρια η Σάγκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής

Το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του «Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα», συμμετείχε με τις αθλήτριες Δέσποινα Σάγκα και Αιμιλία Οβσεπιάν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Νεανίδων – Γυναικών, στο Εθνικό Γήπεδο Μίκρας αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης στην Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαίου.

Οι αθλήτριες του Συλλόγου μας Δέσποινα Σάγκα και Αιμιλία Οβσεπιάν στην Κατηγορία Νεανίδων είχαν τις παρακάτω διακρίσεις :

Σάγκα Δέσποινα

Χρυσό Μετάλλιο και 1η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό

Χρυσό Μετάλλιο και 1η Θέση στο Άλμα

Χρυσό Μετάλλιο και 1η Θέση στο Δίζυγο

Χρυσό Μετάλλιο και 1η Θέση στις Ασκήσεις Εδάφους

Χάλκινο Μετάλλιο και 3η Θέση στην Δοκό Ισορροπίας

Οβσεπιάν Αιμιλία

6η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό

4η Θέση στο Άλμα

5η Θέση στο Δίζυγο

6η Θέση στις Ασκήσεις Εδάφους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Καλλιθέα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την προσπάθεια και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής !!!

Πολλά μπράβο στην αθλήτρια μας Δέσποινα Σάγκα για την εξαιρετική απόδοση και την διάκρισή της  Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων, που μας κάνει για ακόμη μια φορά υπερήφανους !!!

Πολλά μπράβο στην αθλήτρια μας Αιμιλία Οβσεπιάν για την πρώτη της συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Νεανίδων.

Πολλά μπράβο στον Τεχνικό μας Διευθυντή Κώστα Σιούτη και τους προπονητές της Ενόργανης Γυμναστικής, για την εξαιρετική και την μεθοδική δουλειά τους, που μας δίνει ελπίδες να αναμένουμε και άλλες διακρίσεις στο μέλλον !!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *