Αναφορές Αγώνων 23 - 24/03/2024

Αναφορές Αγώνων 23 - 24/03/2024

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης 6-5

Το πρωί του Σαββάτου παίξαμε έναν εκπληκτικό αγωνα με αντίπαλη την ομάδα του ΓΣ Αργυρούπολης. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες και πολλές ανατροπές. Στο τέλος η ομάδα μας κατάφερε να φύγει νικήτρια με διαφορά 1 γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Νέα Σμύρνη 0-4

ΓΣ Καλλιθέα – ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης 1-1

Το πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε δυο ομάδες σε δυο διαδοχικά ημίχρονα. Στο πρώτο ηττηθήκαμε από μια καλή ομάδα με 4:0. Στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε μια ισάξια και καλή ομάδα και παρότι προηγούμασταν μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, δεχτήκαμε τελικά την ισοφάριση. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και έκαναν μια καλή προσπάθεια. Μπράβο σε όλους!

Κ13 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 1-2

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Αλίμου, σε ένα πάρα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά καλά, με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας και με υπομονή προσπάθησε να χτίσει τις επιθέσεις της. Ωστόσο, η έλλειψη συγκέντρωσης και οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ήταν αυτές που μας στοίχισαν και έδωσαν πολλές φορές τις προϋποθέσεις στον Ολυμπιακό για να δημιουργήσει ευκαιρίες, τις οποίες και μετέτρεψε σε γκολ 2 φορές. Το γκολ της ομάδας μας ήρθε στο τέλος μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους.

Κ13 (Άσπροι Γαλάζιοι– RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής  3-3

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ωραίο ρυθμό και από τις δυο ομάδες, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με την ομάδα του Ηρακλή. Παρότι βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2:0, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2:2. Στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και με παρόμοιο τρόπο ισοφαρίσαμε πριν το τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!

Κ17 (Φιλικό)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Ερμής Κορυδαλλού – ΓΣ Καλλιθέα  2-3

Στο γήπεδο Κορυδαλλού είχαμε ένα πολύ ωραίο φιλικό αγώνα τη Κυριακή, με πολλά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο.Το σκορ άνοιξε η Καλλιθέα και ο Ερμής κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές το σκορ, κρατώντας το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά. Όμως η ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μετά από πολύ ωραία συνδυαστική προσπάθεια προηγήθηκε εκ νέου και αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ παρότι συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με παίχτες και των δύο γκρουπ της Κ17,κάτι που δε χάλασε τη συνοχή της ομάδας αφού δουλεύουν όλη την εβδομάδα μαζί τα γκρουπ!! Μπράβο σε όλους για τη προσπάθεια τους!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *