Η Σάγκα συμμετείχε στο 2ο Τεστ Ελέγχου για τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων

Η Σάγκα συμμετείχε στο 2ο Τεστ Ελέγχου για τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων

Η αθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής του «Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα», Δέσποινα Σάγκα, συμμετείχε στο 2ο Τεστ Ελέγχου για τις Κατηγορίες Α΄ – Β΄ (Γυναικών – Νεανίδων), που διεξήχθη στο Προπονητήριο της Ενόργανης Γυμναστικής, στις Εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Τα Τεστ Ελέγχου πραγματοποιούνται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με σκοπό τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων, που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του «Γ.Σ. Καλλιθέα» εύχονται στην Δέσποινα Σάγκα, καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία !!!

Παρακάτω η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία:

«Υπό το βλέμμα του Προέδρου της FIG Μορινάρι Γουατανάμπε πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/03) στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά το 2ο τεστ ενόργανης γυμναστικής Γυναικών-Νεανίδων Νότιας Ελλάδας, για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής παρακολούθησε τις προσπάθειες των Ελληνίδων αθλητριών συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιο Σταθόπουλο, ενώ παρόντες ήταν επίσης από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης και τα μέλη Νίκος Προβιάς και Χρήστος Ψαθάς».

Πηγή : Ο Πρόεδρος της FIG στο τεστ ενόργανης Γυναικών-Νεανίδων στον Άγιο Κοσμά | Ε.Γ.Ο. (ego-gymnastics.gr)

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *