ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 01-03-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 01-03-2019

            Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Ο προπονητής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί αύριο με το χαλάρωμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

            Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιατρό της ομάδας μας, Διευθυντή της Ορθοπεδικής στο Metropolitan κ. Στέργιο Καρακίτσιο, καθώς και τους συνεργάτες του, για την προσφορά του στο σύλλογο καθώς και για την ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση, όποτε η ομάδα χρειάστηκε τις υπηρεσίες του.

            Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με το Αιγάλεω και να υποστηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θα λειτουργήσει το εκδοτήριο επί της οδού Ψηλορείτου και η είσοδος των φιλάθλων με εισιτήρια, προσκλήσεις και διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί από τη Θύρα 3 του γηπέδου.

            Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι για την αναμέτρηση της Κυριακής, σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κου Γεωργιου Βασιλειάδη, απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο φιλοξενούμενο σωματείο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα.

            Ο επί σειρά ετών παράγοντας και φίλαθλος της Καλλιθέας, Αποστόλης Θεοδωρίδης, απεβίωσε χθες το πρωί. Η Διοίκηση της Καλλιθέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αντιπροσωπεία της Καλλιθέας, θα παραστεί στο τελευταίο αντίο, το Σάββατο στις 16:00 στο Νεκροταφείο Σπάτων.