ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 18-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 18-01-2019

            Συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό κέντρο της Βάρης. Ο Νίκος Παντέλης θα μπορεί να υπολογίζει και θα έχει στη διάθεσή του, τους νεοαποκτηθέντες Γεράσιμο Βουκελάτο και Κυριάκο Αμαραντίδη, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν σήμερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί ήδη πέντε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας και η επιτροπή μεταγραφών σχεδιάζει ακόμη μερικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και εν συνεχεία το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γευματίσει στο γνωστό εστιατόριο της Καλλιθέας, Μπάρμπα Δήμος. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου, παρουσία των Δημοτικών Αρχών  και του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε και παράλληλα καλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για την αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό, έναν αγώνα που πιθανόν να είναι ο σημαντικότερος και κρισιμότερος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.