ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 18-07-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 18-07-2019

O Αγάθης στη Καλλιθέα

            Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αγάθη, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση ως σέντερ φορ. Ο Αγάθης αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με προηγούμενο σταθμό του τον ΑΓΣ Νέας Περάμου, όπου είχε πετύχει 16 γκολ. Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο.

            Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, τα οποία θα διατίθενται σε δύο κατηγορίες, τα Silver αξίας 50 € και τα Gold VIP αξίας 100 €.

Στόχος της Διοίκησης είναι να καταφέρει να διαθέσει τουλάχιστον 500 εισιτήρια διαρκείας και να αυξήσει την περσινή προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, που ήταν συνεχώς ανοδική κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι φίλαθλοι, τους οποίους καλούμε να αγκαλιάσουν την προσπάθεια για τη νέα σεζόν, με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στο γήπεδο, θα αποτελέσουν τον εγγυητή της καλής πορείας στο πρωτάθλημα.

Το σύνθημα είναι «Καλλιθέα : μία Πόλη, μία Ομάδα, μία Οικογένεια !!!»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας από το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, από τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου Πεισιστράτους 5-7 (τηλ 2109414704) και από το all day café-bar Street 211 στην Καλλιθέα.