ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 31-07-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 31-07-2019

Βελέτης, Βιδάλης και Στούπης στη Καλλιθέα

            Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Βελέτη, ο οποίος είναι 28 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, αλλά και στην άμυνα, ως σέντερ μπακ. Ο Βελέτης, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αιγάλεω, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλυσιακό, Τρίκαλα, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζα Μεγάρων, Ηρόδοτο, Εθνικό, Φωστήρα, Καραϊσκάκη, Διαγόρα, ΑΟ Υπάτου και Άγιο Ιερόθεο. Διαθέτει εμπειρία από τη Football League και τη Γ΄ Εθνική και έχει καταγράψει 59 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

            Επίσης, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Ιωάννη Βιδάλη, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στα άκρα στην άμυνα, κυρίως ως δεξί μπακ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, μέχρι και την Κ20 και ύστερα αγωνίστηκε σε ΑΟ Ζευγολατιού, Παναργειακό, Αήττητο Σπάτων, Αιγάλεω και πέρυσι στους Αγίους Αναργύρους.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τους καλωσορίζει στο σύλλογο !!!

            Από εξετάσεις πέρασαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, όπου υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και εργομετρικά, με τα αποτελέσματα να αναμένονται να παραδοθούν αύριο. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, αύριο, περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Τέλος, ήδη σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων είναι ακόμη δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, μόλις οριστικοποιηθούν και τυπικά.