Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής 2023-2024

Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής 2023-2024

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής, για την νέα αθλητική περίοδο 2023-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να εγγραφούν online***, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, επιλέγοντας «Ενόργανη» και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία του/της αθλητή/τριας.

https://www.gskallithea.gr/aitisi-engrafis/

Η Ημερομηνία Έναρξης των Προπονήσεων των τμημάτων Ενόργανης Γυμναστικής ορίζεται η Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής του «Γ.Σ. Καλλιθέα» μπορούν να απευθυνθούν :

Από Δευτέρα 21 Αυγούστου έως Πέμπτη 31 Αυγούστου και στις ώρες 17:30 έως 21:30, στα Κεντρικά Γραφεία του «Γ.Σ. Καλλιθέα», Πεισιστρατου 5-7 (τηλ. 210-9414704), από όπου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια ζώσης και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα.

Από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και στις ώρες 17:00 έως 20:00, στο Γραφείο Ενόργανης Γυμναστικής του «Γ.Σ. Καλλιθέα», το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής «Β. ΜΙΛΛΟΥΣΗ», εντός των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, από όπου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια ζώσης, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα και να παραλάβουν τα Προγράμματα Προπονήσεων.

***Σημείωση : Η online εγγραφή αθλητή/τριας, αποτελεί προεγγραφή και προσωρινή δέσμευση θέσης έως και την Ημερομηνία Έναρξης των Προπονήσεων. Για την κατοχύρωση θέσης στα τμήματα, ο κηδεμόνας του/της αθλητή/τριας, θα πρέπει να παρουσιαστεί στα Γραφεία του Τμήματος, να παραλάβει και να συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα και να καταβάλλει την μηνιαία συνδρομή.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *