Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα του Στίβου 2023-2024

Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα του Στίβου 2023-2024

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα του Στίβου, για την νέα αθλητική περίοδο 2023-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να εγγραφούν online***, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, επιλέγοντας «Στίβος» και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία του/της αθλητή/τριας.

https://www.gskallithea.gr/aitisi-engrafis/

Η Ημερομηνία Έναρξης των Προπονήσεων των τμημάτων Στίβου ορίζεται η Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα τμήματα Στίβου του «Γ.Σ. Καλλιθέα» μπορούν να απευθυνθούν :

Από Δευτέρα 21 Αυγούστου έως Παρασκευή 25 Αυγούστου και στις ώρες 17:30 έως 21:30, στα Κεντρικά Γραφεία του «Γ.Σ. Καλλιθέα», Πεισιστρατου 5-7 (τηλ. 210-9414704), από όπου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια ζώσης και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα.

Από την Δευτέρα 28 Αυγούστου και στις ώρες 17:00 έως 20:00, στο Γραφείο Στίβου του «Γ.Σ. Καλλιθέα», το οποίο βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, από όπου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια ζώσης, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα και να παραλάβουν τα Προγράμματα Προπονήσεων.

***Σημείωση : Η online εγγραφή αθλητή/τριας, αποτελεί προεγγραφή και προσωρινή δέσμευση θέσης έως και την Ημερομηνία Έναρξης των Προπονήσεων. Για την κατοχύρωση θέσης στα τμήματα, ο κηδεμόνας του/της αθλητή/τριας, θα πρέπει να παρουσιαστεί στα Γραφεία του Τμήματος, να παραλάβει και να συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα και να καταβάλλει την μηνιαία συνδρομή.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *