ΕΝΟΡΓΑΝΗ : Πραγματοποιήθηκαν οι γυμναστικές Επιδείξεις του τμήματος

ΕΝΟΡΓΑΝΗ : Πραγματοποιήθηκαν οι γυμναστικές Επιδείξεις του τμήματος

Μια εξαιρετική εκδήλωση , μια ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ εκδήλωση.

Πραγματοποιήθηκαν εχθές ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06/2022 οι γυμναστικές επιδείξεις του τμήματος ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ γυμναστικής του συλλόγου μας στο κατάμεστο (εντός και εκτός χωρία καμία υπερβολή) κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας “Ο ΕΣΠΕΡΟΣ”.

Η παρουσία της Δημοτικής αρχής και όλων των Δημοτικών παρατάξεων, η παρουσία βουλευτών προσέδωσε αίγλη σε αυτή την συγκέντρωση. Οι γονείς θαύμασαν τις επιδείξεις των παιδιών τους και οι προπονητές καμαρώνουν για τους αθλητές τους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος (τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα), οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθήνας Άννα ΚαραμανλήΓιάννης Καλλιάνος (ΝΔ), Τόνια Αντωνίου (ΠΑΣΟΚ), ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Βακαλόπουλος, «Τώρα Καλλιθέα» και αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Μανώλης Κωστάκης (επίσης τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα), η αντιπρόεδρος της επιτροπής παιδείας Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Κοσμίδου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας Αθηνά Εξάρχου, Γιώργος Μαργωμένος, Ανέστης Φωτόπουλος, Παν. Γεωργούσης, Νανά Ιορδανίδου. Επίσης τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα και ο Γιώργος Αντωνακάκης.

Ως διοίκηση εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Στους αθλητές και αθλήτριες, στους γονείς τους, στους προπονητές τους. ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΥΤΗΣ και η κ. ΒΙΚΥ ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ, οι επικεφαλής προπονητές του τμήματος, για πολλοστή φορά απέδειξαν γιατί ανήκουν στην ΕΛΙΤ προπονητών ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ Γυμναστικής ολόκληρης της χώρας.

Τους ανήκουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και πρέπει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι που ανήκουν στην οικογένεια του ιστορικού συλλόγου της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *