Γεύμα με το Προπονητικό Επιτελείο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Γεύμα με το Προπονητικό Επιτελείο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Χθες το βράδυ, μετά την διεξαγωγή των απογευματινών προπονήσεων, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, Σπύρος Παπαδόπουλος, κάλεσε το Προπονητικό Επιτελείο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και γευμάτισαν στο γνωστό εστιατόριο «Παπαγάλος» στην Καλλιθέα.

Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Έφορος Ποδοσφαίρου Γιώργος Ξένος, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Κούστας, καθώς και οι προπονητές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Το γεύμα έγινε σε οικογενειακό κλίμα και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητηθούν τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής την φετινή περίοδο το τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, καθώς και οι τομείς που επιδέχονται διορθώσεις και βελτιώσεις.

Επίσης ο Πρόεδρος έδωσε «μία πρώτη γεύση» για τους επόμενους στόχους που επιθυμεί να θέσει ο Σύλλογος και ενημέρωσε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα, μαζί με τον Έφορο Ποδοσφαίρου και τον Τεχνικό Διευθυντή, θα εργαστούν για να επεξεργαστούν και να ολοκληρώσουν το πλάνο για την νέα αθλητική περίοδο.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Πρόεδρος ανανέωσε το ραντεβού με το Προπονητικό Επιτελείο για ακόμη ένα γεύμα, πριν τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *