Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις 13.02.2023

Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις 13.02.2023

Λαμπρή τελετή βράβευσης στην κοπή πίτας του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οι βραβεύσεις αθλητών και η κοπή πίτας του ιστορικού Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καλυψώ με πλήθος επισήμων, γονέων και πολιτών να χειροκροτούν τους αθλητές που τίμησαν την φανέλα του Συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων από την ίδρυση του, το 1966 έως σήμερα.

57 χρόνια από την ίδρυση του, στον Γ.Σ. Καλλιθέα σήμερα αθλούνται περίπου 550 παιδιά στα τμήματα ποδοσφαίρου, στίβου και ενόργανης γυμναστικής.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τάκης Λεμονής.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην συνεχή ανοδική πορεία με επιτυχίες και διακρίσεις όλων των τμημάτων (ποδόσφαιρο, στίβο και ενόργανη) του Συλλόγου και προανήγγειλε την δημιουργία τμήματος ρυθμικής γυμναστικής.

Δήλωσε αισιόδοξος για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην SL2 εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την οργανωμένη προσπάθεια της νέας διοίκησης.
Αναφέρθηκε στη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία, κάθε ομάδα που συμμετέχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δικαιούται -εάν το επιθυμεί- την δημιουργία θυγατρικής ομάδας στις τοπικές κατηγορίες, δηλώνοντας ότι είναι μέσα στις προθέσεις του Συλλόγου πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και την συνεργασία της ΠΑΕ.

Ευχαρίστησε όλους όσους είναι αρωγοί στην προσπάθεια του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ για την ανάπτυξη του αθλητισμού, τον Δήμο Καλλιθέας, τους γονείς, τους χορηγούς, τους προπονητές και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους.

Από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΓΚΑ, η ΛΙΛΕ ΣΑΜΧΑΡΑΟΥΛΗ, η ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑ, και η ομάδα κορασίδων (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΓΚΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΛΥΔΙΑ ΒΥΡΤΣΙΩΝΗ, ΒΑΪΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και ΕΜΙΛΥ ΟΒΣΕΠΙΑΝ).

Από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, ο ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Από το τμήμα Στίβου, η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ο ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, η ΚΟΥΡΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι:
– ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ για την συνεχή παρουσία και βοήθεια του, από το 1966 μέχρι σήμερα.
– ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», με θείο, πατέρα και παππού ενεργά μέλη από την ίδρυση τής ομάδας, είτε ως παίκτες είτε ως διοικούντες, ο ίδιος σήμερα παραμένει δίπλα στο σύλλογο συνεχίζοντας την ιστορία.
– οι ενεργοί έως και σήμερα στα δρώμενα της αγαπημένης τους ομάδας παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΒΕΝΟΣ ΒΑΛΑΧΑΣ και ΝΙΚΟΣ ΛΙΣΚΑΣ.
οι 6 από τους επτά εν ζωή παίκτες (ΘΕΜΗΣ ΝΤΟΥΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΞΟΥΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΕΡΜΕΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΑΤΟΣ) που μεγαλούργησαν στο ιστορικό μπαράζ του 1969, όπου… μπροστά σε 10.000 Καλλιθεάτες η ομάδα της γειτονιάς κέρδισε 1-0 το Κορωπί και προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική
– ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ, ποδοσφαιριστής για την πολύτιμη συνεισφορά του στην άνοδο της ΠΑΕ στην SL 2.

Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν :
– η ΕΛΙΝΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑ (Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής στην Αθήνα το 2004),
– ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και
– ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, Διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος ΟΠΑΑ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» Μανώλης Κωστάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η τ.Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Δήμητρα Νάνου, ο βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Γιάννης Καλλιάνος, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννης Μπαλάφας, η βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.
Οι αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος (Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης), Άννα Πάσχου-Γιαννακού (Πρόνοιας), Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος (Περιβάλλοντος), Λασκαρίδης Λάζαρος (Πολιτισμού-ΚΕΠ), Μαργαρίτη Βασιλική (Δημοτικών Προσόδων), ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ευσταθίου.
Ο επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι από την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ, Γιώργος Μαργωμένος (πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος ΟΠΑΑ «Γ. ΓΑΛΛΟΣ»), Παναγιώτης Γεωργούσης, Ανέστης Φωτόπουλος, Αθηνά Εξάρχου, Νίκος Ηλιάδης, Βασίλης Παπαχρήστος, η πρώην πρόεδρος ΔΣ Ειρήνη Μουστάκη.
Η Δημοτική Σύμβουλος «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Νατάσσα Αδαμοπούλου.
Ο επικεφαλής της «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» Ιωάννης Βακαλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» Γιώργος Αντωνακάκης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας» Πέτρος Παριανός, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπιζιώτας (KallitheaPRESS).
Ο Πρόεδρος του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, Πάνος Τζιράκης.
Τον Βουλευτή ΝΔ Χάρη Θεοχάρη εκπροσώπησαν συνεργάτες του, όπως και τον υποψήφιο βουλευτή Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανο Ξεκαλάκη εκπροσώπησε ο Γιώργος Συμεωνίδης.

Οι μικροί αθλητές αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ATHENS KALLITHEA FC, Άντονυ Μουνιέ, Γιώργος Στρέζος και Βασίλης Ρέντζας οι οποίοι έδωσαν το παρόν μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Βίκτωρ Τσιολέκα, τον αντιπρόεδρο Πήτερ Φιλιππάκο, το μέλος του ΔΣ και γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργο Ανδρεάδη.

Στην εκδήλωση διαβάστηκε χαιρετισμός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *