Παρουσίαση Χορηγού -  ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300

Παρουσίαση Χορηγού -  ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300

#GSKallithea #Sponsor #RadioTaxiKosmos

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη με το Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ

Ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300 ξεκίνησε με 10 αυτοκινητιστές, από τον Πειραιά το 1984. Σήμερα, έπειτα από 30 χρόνια πρωτοπορίας στις υπηρεσίες μετακίνησης, είναι η Νο1 εταιρεία ραδιοταξί σε κλήσεις στο Λεκανοπέδιο.

Οι 13000 επαγγελματίες αυτοκινητιστές μας με πάνω από 800 οχήματα νέας τεχνολογίας, διανύουν καθημερινά 150.000 χλμ στο Λεκανοπέδιο, παρέχοντας προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς. Το πελατολόγιο μας αριθμεί περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια χρήστες, εντός και εκτός Νομού Αττικής και συνεχώς διευρύνεται, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκταθεί σε νησιά και σε πόλεις εκτός Αττικής.

Οι άνθρωποι μας

Οι έμπειροι οδηγοί μας μεριμνούν για την άμεση, ασφαλή, και ευχάριστη μετακίνησή σας. Επιπλέον, γνωρίζουν ξένες γλώσσες όπως αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, και διαθέτουν pos μηχανήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Οι κοπέλες μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν άμεσα 24/7.

Τα οχήματα μας

Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή οχήματα, όπως Mercedes – Benz, Skoda and Toyota, σε άριστη κατάσταση και εξοπλισμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού GPRS καθώς και με μηχανήματα pos. Πολλά μας αμάξια είναι επίσης υβριδικά.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *