Παρουσίαση Χορηγού - WATT+VOLT

Παρουσίαση Χορηγού - WATT+VOLT

#GSKallithea #Sponsor #wattandvolt

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη με την WATT+VOLT

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα. Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή είναι αυτά που μας καθιστούν ως τον κορυφαίο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας.

Είμαστε κάτοχοι Άδειας Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ελληνική αγορά από το 2011, ενώ το 2015 αποκτήσαμε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις της Εταιρείας σε καινοτόμες τεχνολογίες εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, απολαμβάνουμε ήδη κυρίαρχη θέση στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και τις λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT) στην Ελλάδα.

Στρατηγική αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία και για να τον επιτύχουμε επενδύουμε στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας και, για αυτόν το λόγο, αναπτύσσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια. Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *