Πρώτη μέρα δοκιμαστικών προπονήσεων

Πρώτη μέρα δοκιμαστικών προπονήσεων

Σε απίστευτα εξαιρετικό κλίμα, με άψογη οργάνωση σε όλους τους τομείς, πραγματοποιήθηκαν εχθές 15/05 οι πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας για παιδιά γεννημένα τα έτη 2007 έως και 2010.

Ποδοσφαιριστές που μπορεί μελλοντικά να στελεχώσουν τις Ακαδημίες Κ14 και Κ16 του συλλόγου.

Η προσέλευση των ποδοσφαιριστών στο κάλεσμα του συλλόγου πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αυτό “δείχνει” κάτι το εξαιρετικό, κάτι που όλους στον σύλλογο μας κάνει πιο υπεύθυνους απ’ ότι μέχρι σήμερα είμαστε.

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στο EL PASO και είχαν διάρκεια τέσσερις ώρες, από τις 16.00μμ έως και 20.05μμ.

Το επιτελείο των προπονητών που αποτελούνταν από 6 προπονητές κατέγραψαν τα πάντα , αξιολόγησαν όλα τα παιδιά – ποδοσφαιριστές και ανέφεραν στην διοίκηση του συλλόγου ότι πραγματικά το μέλλον του συλλόγου κρίνεται ευοίωνο.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06/2022 στον ίδιο χώρο , τις ίδιες ώρες και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη δοκιμαστική προπόνηση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αξιολόγηση και ενημέρωση των ποδοσφαιριστών που έκαναν την τιμή στον σύλλογο να προπονηθούν με τα χρώματά του.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και εμείς υποσχόμαστε να καλύψουμε κάθε φιλοδοξία τους.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *