ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 22-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 22-01-2019

            Η Διοίκηση της Καλλιθέας καταδικάζει την απερίσκεπτη ενέργεια «φιλάθλου» της ομάδας μας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Χαραυγιακό, σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρου Γκέτσι.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει 50 και πλέον χρόνια, ο σύλλογός μας.

Περιμένουμε από τον «φίλαθλό» μας, εις ένδειξη μεταμέλειας, να πράξει το αυτονόητο και να ζητήσει συγγνώμη από τον αθλητή.

Στα αγωνιστικά, ρεπό έχει δώσει σήμερα στους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Παντέλης. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια της προπόνησης με την ομάδα Νέων του Πανιωνίου.

            Η επιτροπή μεταγραφών συνεχίζει τις επαφές και την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, και ο σύλλογος θα προχωρήσει σε ακόμη δύο ή τρείς προσθήκες σε θέσεις που έχει ανάγκη, για την ενίσχυσή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

            Εν όψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Κόρινθο, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την μετακίνησή τους στο γήπεδο, να καλούν στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά μεταξύ των ωρών 11.00 – 13.00, στο τηλέφωνο 2109523465.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *