ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 29-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 29-05-2019

            Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου και ειδικότερα της Καλλιθέας, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ερμείδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Καλλιθέα διευκρινίζουν τα παρακάτω :

 Στις 24 Ιουλίου 2018 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου ανέλαβε να διαχειριστεί Διοικητικά και Οικονομικά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος.

            Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου, ώστε να συνεχίσει και τη νέα αθλητική περίοδο, να διαχειρίζεται Διοικητικά και Οικονομικά την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς και τα τμήματα των υποδομών της.

            Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από διάφορους αυτόκλητους μνηστήρες που χρησιμοποιούν αποτυχημένες μεθόδους περασμένων δεκαετιών, ύβρεις και απειλές, για να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου, δεν έχουν καμία σοβαρή υπόσταση.

            Πολλώ δε μάλλον, όταν οι ίδιοι «ενδιαφερόμενοι» διατείνονται ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος αγνοεί παντελώς.

            Ως εκ τούτου, ο ΓΣ Καλλιθέα ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας υπενθυμίζει ότι έχει ισχυρή Διοίκηση, που στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει την νέα αθλητική περίοδο.

            Μέλημα των μελών του συλλόγου ήταν, είναι και θα είναι να διοικείται από ανθρώπους που προέρχονται από τη βάση του.

            Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν προτιθέμεθα να μπούμε σε οποιοδήποτε διάλογο με τους «ενδιαφερόμενους» και θεωρούμε ότι το ζήτημα λήγει εδώ.