Αγώνας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ14-Μπλε

Αγώνας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ14-Μπλε

Σάββατο 17/12/2022 γήπεδο Ρουφ

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ Κ14 – 6ος όμιλος -8η αγωνιστική ημέρα

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 7-0 

H ομάδα μας σήμερα Σάββατο 17/12/2022 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και τους αγώνες της στην 1η φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Αθηνών στα πλαισια του 6ου ομίλου για το πρωτάθλημα των Ακαδημιών Κ16. Την επόμενη και 9η αγωνιστική η ομάδα μας έχει το δικό της ρεπό.

Πολύ ισχυρός αντίπαλος ο σημερινός, η καλύτερη ομάδα του ομίλου , η ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ομάδα η οποία δίκαια τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου και μάλιστα αήττητη.

Η ομάδα μας δίκαια γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 7-0. Εξαιρετική η εμφάνιση όλων των παιδιών κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Η ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ είχε το προβάδισμα στο 1ο ημίχρονο με σκορ 2-0 , κυρίως με ατομικά λάθη των δικών μας παιδιών.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και άλλα πέντε τέρματα αφού πραγματοποιήσαμε αρκετές αλλαγές.

Από αυτόν το δύσκολο αγώνα κρατάμε την εμφάνιση και την προσπάθεια όλης της ομάδας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ξέρουμε πια ότι όλα τα παιδιά μας παίζουν δυναμικά με οποιονδήποτε αντίπαλο , βλέπουμε την συνεχιζόμενη βελτίωση της ομάδας και ήταν ένα εξαιρετικό μάθημα για όλους μας αυτή η πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Φυσικά η προσπάθεια θα συνεχιστεί στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος όπου θα βρεθούμε στους αδύναμους των ομίλων, όμως αυτό θα μας βοηθήσει σίγουρα στο να βελτιωθεί τόσο η αυτοπεποίθηση όλων των παιδιών όσο και να βελτιωθεί τεχνικά περισσότερο όλη η ομάδα μας.

Συνεχίζουμε ΚΑΛΛΙΘΕΑ 

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *