Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ10

Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ10

Την Κυριακή 8/1/2023 τελείωσε το μικρό ταξίδι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ10 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του SoccerLink που διεξήχθη στα γήπεδα του Renti Arena από 5-8/1/2023.

Η αναφορά για τους μικρούς μας αθλητές αναφέρει ότι όλα τα παιδιά κυρίως ευχαριστήθηκαν τους αγώνες, αλλά και εμείς ευχαριστηθήκαμε τα παιδιά μας.

Τον πρώτο μας αγώνα με την γνωστή Ακαδημία CORVER σκοράραμε πολλά τέρματα ,νικήσαμε τον αγώνα και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο αγώνα με την την ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ είδαμε όλοι μας έναν υπέροχο αγώνα και από τις δύο ομάδες, έναν αγώνα με πολλά επίσης τέρματα ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κυρίως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας (έχει και αυτή τον ρόλο της στο ποδόσφαιρο). Τελικά χάσαμε αλλά πρέπει να δώσουμε και τα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσίασε.

Το τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο την ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ήταν και το πιο κλειστό θα λέγαμε. Καταφέραμε να νικήσουμε , είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες , είχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τον έλεγχο και φυσικά η νίκη μας οδήγησε (και αυτή την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ιστορικού μας Συλλόγου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Στον μικρό τελικό η ομάδα μας αναμετρήθηκε με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ μια πολύ καλή ακαδημία . Το τελικό σκορ ήταν 7-4 υπέρ της ομάδας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ (4-4 σκορ ημιχρόνου). Τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και αυτό που ο προπονητής τους και οι γονείς τους στο τέλος του αγώνα όταν όλα ήταν στεναχωρημένα (και μερικά κλαμένα) τους είπαν ….είναι ότι και η ήττα είναι κανόνας του ποδοσφαίρου.

Είμαστε σίγουροι ότι το κατάλαβαν και αυτό είναι το κέρδος το μεγαλύτερο …ακόμα και από αυτό το κύπελλο της 3ης θέσης. Όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες πήραν τα μετάλλια τους σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.

Η άψογη αθλητική συμπεριφορά όλης της ομάδας είναι αυτό που πρέπει να τονίσουμε. Χαρήκαμε (διοίκηση και γονείς) τα παιδιά μας , αυτές τις ημέρες και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτά.

Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *