Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ14

Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ14

Την Πέμπτη 5/1/2023 τελείωσε το μικρό ταξίδι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ14 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του SoccerLink που διεξήχθει στα γήπεδα του Renti Arena από 2-5/1/2023. Η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση.

H γενικότερη εικόνα της ομάδας (και η αγωνιστική, αλλά κυρίως η εξωαγωνιστική) ήταν πάρα πολύ καλή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εμφάνισε στο παιχνίδι της όλα τα στοιχεία εκείνα που έχει παρουσιάσει και στην συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, ακόμα και σε συνθήκες πίεσης. Δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της σε κανένα σημείο και ο στόχος της που ήταν η κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας και μέσω αυτής δημιουργίας ευκαιριών επετεύχθει. Αποκορύφωμα της συμμετοχής μας στο τουρνουά η εξαιρετική μας εμφάνιση στον τρίτο μας αγώνα με την ομάδα του ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (σκορ 4-0) , αλλά και στον μικρό τελικό με την ομάδα της ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ όπου νικήσαμε 1-0. Έτσι ήρθε το πρώτο μετάλλιο των παιδιών μας που σίγουρα δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, αλλά επισφραγίζει την μεγάλη τους προσπάθεια.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε (και σε αυτήν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας) για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Η συμπεριφορά όλων ήταν εξαιρετική, δείχνοντας σεβασμό στους διαιτητές και στους αντιπάλους συναθλητές τους, χωρίς καμία διαμαρτυρία  και χωρίς να προκαλέσουν σε κανέναν αγώνα. 

Όπως και να έχει…κρατάμε την συνεχόμενη βελτίωση της ομάδας, από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων μέχρι και σήμερα, τόσο την ατομική, αλλά κυρίως την ομαδική,  βελτίωση και πρόοδο που στην τελική ανάλυση “δείχνει” ότι κάτι καλό γίνεται με αυτά τα παιδιά

Συγχαρητήρια σε όλους

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *