Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ12

Αποτέλεσμα τουρνουά για Κ12

Την Πέμπτη 5/1/2023 τελείωσε το μικρό ταξίδι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ12 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του SoccerLink που διεξήχθει στα γήπεδα του Renti Arena από 3-5/1/2023.

H ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους τρεις αγώνες που έδωσε, ωστόσο τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλους αυτούς τους αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα μας παρότι το σκορ ήταν μεγάλο όλα τα παιδιά πάλεψαν . Το μοναδικό τέρμα της ομάδας μας το έβαλε ο Σωτήρης Δημητρόπουλος.

Στον δεύτερο αγώνα ήταν σαφώς βελτιωμένη και παρά την ήττα με 4-1 είχαμε πολλές ευκαιρίες , χαμένα τετ α τετ και ωραίες συνεργασίες. Σκορερ ο Κωνσταντίνος ΦΑΚΑΡΟΣ.

Στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα , η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 8-3. Εδώ είχαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του. Τα τέρματα της ομάδα σημείωσαν οι ΛΕΒΑΝ, Angelo ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ και Κωνσταντίνος ΦΑΚΑΡΟΣ.

Σημασία για όλους εμάς έχει το ταξίδι, η προσπάθεια , η θέληση για παιχνίδι και αυτό το είδαμε από όλα τα παιδιά της Ακαδημίας Κ12

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τις δυναμικές προπονήσεις. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς τους, κυρίως για την προσπάθεια αλλά πρωτίστως για την άψογη συμπεριφορά τους καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *